Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2007 18:38

Перед вінничанами виступить 70-річна кавеенщиця Євгенія Амосова

У палаці мистецтв "Зоря" у Вінниці відбудеться святкова гра до 45-річчя КВН у Вінниці. 19–20 грудня зустрінуться найвідоміші вінницькі КВНщики. Серед гостей — президент української асоціації КВН Михайло Агранат, Марина Поплавська з "Дівчат з Житомира", Василь Крайняй із "Палати N6".

У ці дні фойє "Зорі" прикрасять архівними фото КВНу з 1963 року до сьогодні.

— Підшукуємо підходяще приміщення, де хочемо відкрити музей міського КВНу. Я особисто подарую туди свій піджак, обвішаний різними медалями, в якому колись виступав, — каже вінницький шоумен 49-річний Олександр Шемет, учасник команди "Юма-рок", яка пізніше називалася "Вінницькі мільйонери".

Уперше в КВН зіграли у Вінниці 1 грудня 1962 року.

— Десятикласників школи N29 розділили тоді на дві команди — хлопчачу та дівчачу, — згадує директор "Зорі" Євген Майданник, 40 років. — Називалися вони "Ха-ха" та "Хі-хі". В одній був нині 61-річний Леонід Таратута — найстарший вінницький КВНщик. Тепер він працює лікарем "швидкої".

На святі з Таратутою виступатиме "мама вінницького КВНу" 70-річна Євгенія Амосова. Після завершення кар"єри гравця жінка багато років сама судила ігри. Нині — на пенсії.

Зараз ви читаєте новину «Перед вінничанами виступить 70-річна кавеенщиця Євгенія Амосова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути