четвер, 29 травня 2008 20:51

Бджолині вулики мають бути за 300 метрів від помешкання

"Замучили сусідські бджоли. В сусіда вулики якраз під нашим забором, всі бджоли летять у двір. Вже кілька разів вжалили то за руки, то за ноги. На дерева сідають цілими роями. Ми вже боїмося серед дня з хати виходити. Казали сусіду, щоб щось робив, а він тільки плечима знизує. Каже, я ж їх не поприв"язую. Хіба немає закону? З сусідом не хотілося б сваритися, але й далі так продовжуватися не може".

Валентина Колодій, смт Чечельник


— Сусід, який тримає вулики, має встановлювати їх не ближче ніж за 300 метрів до житла, — пояснює кандидат юридичних наук 45-річна Любов Василишина. — Так зазначено в правилах сумісного проживання із сусідами. Усі вулики чоловік має обгородити парканом, хоча б 2,8 метра у висоту, і висадити по периметру подвір"я дерева і квіти.

Можете попросити сусіда переставити вулики далі. Якщо не погодиться — напишіть заяву до міліції. Із нього мають стягнути штраф у розмірі від 5 до 20 неоподаткованих мінімумів за порушення порядку сумісного проживання.

Зараз ви читаєте новину «Бджолині вулики мають бути за 300 метрів від помешкання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути