середа, 03 жовтня 2007 07:02

Олена та Олексій Гавриші голосували в день весілля

Автор: фото: Юрій МУРАХОВСЬКИЙ
  Молоді Олена та Олексій Гавриші з гостями на дільниці у вінницькому районі  Пирогове. Голосувала лише молода. Її батьки відмовилися. Молодий не має місцевої прописки
Молоді Олена та Олексій Гавриші з гостями на дільниці у вінницькому районі Пирогове. Голосувала лише молода. Її батьки відмовилися. Молодий не має місцевої прописки

На одній із виборчих дільниць Вінниці в районі Пирогове розгублено зустріли молодят у весільному вбранні. Такого ніхто не очікував. Прямо з вінницького РАЦСу з 25-річною Оленою та 26-річним Олексієм Гавришами приїхали близько десятка гостей.

— От молодці молодьож, шо прийшли віддати долг державі, — голосно зауважила член виборчої комісії й одразу почала застерігати: — Дивіться, щоб ніхто нічого не виносив.

Черги не було. Молода одразу знайшла себе у списках. Олена розписалася та попрямувала голосувати. Пишну сукню притримувала за поділ однією рукою, другою тримала бюлетень. Чоловік підняв для неї завісу кабінки.

— Що весілля співпаде з виборами, навіть не думали, дату обрали ще у травні. На кінець вересня, кажуть, самі щасливі шлюби, — пояснює Олена Гавриш. — Я вирішила, що на вибори піду обов"язково, бо від того, хто прийде до влади, залежить, як буде жити наша сім"я.

Батьки Олени та сам молодий не голосували.

— Альоша в Росії працює на заводі, що займається обробкою брильянтів, — каже, поглядаючи на чоловіка, дружина. — Він запрошення на вибори не отримав. Приїхав в Україну взагалі за день до весілля.

На Новий рік Олену з Олексієм познайомили куми.

— Олексій періодично приїздив у Вінницю. А в травні прийшов із величезним букетом троянд і запропонував одружитися, — радісно розповідає Олена.

У день виборів у Вінниці побралися тридцять пар. Більшість не пішли голосувати.

— Краще в таку погоду на катері покатаюся, пофотографуюся, — каже 20-річна вінничанка Юлія Гук. — Одруження раз у житті, а виборів буде багато.

Чоловік Юлії Віктор вважає: щоб щось мати, треба працювати, а не на вибори ходити.

Зараз ви читаєте новину «Олена та Олексій Гавриші голосували в день весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути