четвер, 04 грудня 2008 16:44

Новини коротко

Школярі із села Чорномин Піщанського району готують листа президентові США Баракові Обамі. Хочуть просити матеріальної допомоги на реставрацію будівлі школи, яка є зменшеною копією Білого дому у Вашингтоні. З подібним проханням школярі вже зверталися до Біла Клінтона і Джорджа Буша. Отримали відмови. На капремонт 200-річної пам"ятки архітектури потрібно 10 млн грн.



Будівництво траси Київ–Вінниця–кордон із Угорщиною вартістю не менше як 25 млрд грн планує "Укравтодор". Угода про будівництво цієї дороги ратифікована Верховною Радою. Голова Державної служби автомобільних доріг України Вадим Гуржос каже, що більшість проблем будівництва пов"язані з отриманням під дорогу земельних ділянок.



Вінницька міськрада видала першу туристичну мапу міста і буклет про Вінницю. Мапа допомагає знайти найближчу заправку, кафе, готель. Буклет містить історичну довідку про місто, коротку інформацію про музеї Пирогова, краєзнавчий і художній, Меморіал Слави у парку Козицького, музей-садибу Коцюбинського, ставку Гітлера.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути