Ексклюзиви
четвер, 16 вересня 2010 18:02

Назвуть бізнес-лідерів регіону

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  У галереї ”ІнтерШик” у Вінниці ведучі конкурсу ”Імена, яким довіряють” Ілля Ноябрьов та Ольга Безпалько оголошують лауреатів конкурсу. Фото зроблене у вересні 2009 року
У галереї ”ІнтерШик” у Вінниці ведучі конкурсу ”Імена, яким довіряють” Ілля Ноябрьов та Ольга Безпалько оголошують лауреатів конкурсу. Фото зроблене у вересні 2009 року

21 вересня відбудеться церемонія нагородження лауреатів конкурсу "Імена, яким довіряють". Саме тоді вінничани дізнаються про "Людину року" та "Обраних лідерів-2010".

— Уже який рік я наголошую, що урочиста церемонія — не останній і не перший етап конкурсу. Це кульмінаційний момент кількамісячної праці, коли роздають бізнес-"оскари", — говорить голова оргкомітету конкурсу Юрій Меланишен, 35 років. — Уперше за п"ять років ми тримаємо інтригу до останнього моменту. Після 21 вересня запускаємо потужну кампанію з популяризації переможців.

Задіяно чотири найпопулярніші радіостанції, пресу, телебачення, зовнішню рекламу.

— Місце проведення незмінне три роки. Це галерея "ІнтерШик", — продовжує Юрій Петрович. — Неповторна атмосфера, живий музичний супровід, вишукане частування.

— Нам приємно, що деякі наші партнери обрані лауреатами. Тут є цікавий момент: ми не нагороджуємо себе чи компанії, що входять до нашого холдингу. Немає, наприклад, номінації "Рекламна компанія". Хоча "Регiон-Iнформ" визнано тотальним лiдером серед операторiв зовнiшньої реклами авторитетною UMM.

Бути ведучими запросили шоумена Іллю Ноябрьова та "Віце-міс Вінниця-2010" Юлію Балахонову.

— Почнеться вечір із знайомства. Адже окрім лауреатів, які перемагають вже 3-й рік поспіль, завжди є й нові імена. На самій церемонії знайомимо товариство дуже цікаво, — розповідає Юрій Петрович. — Пропонуємо усiм замалювати фарбами зірочки навколо стилiзованої медалi конкурсу. Скільки зірочок — стільки лауреатів.

Дві дівчини-моделi обходять усiх гостей. Потім проводиться аукціон з продажу цієї медалі.

— Проводить його професiйний ведучий аукцiону. За всіма правилами: "Десять тисяч — раз, десять тисяч — два" і так далі. Всі виручені кошти передаємо організації, яку визначаємо за день до конкурсу, — зазначає Юрій Меланишен. — Два роки поспіль це дитячі заклади. Перший раз — діти-аутисти та хворі на ДЦП. Другий — дiти хворі на рак. Наступного дня повідомляємо керівнику закладу, що у нас є стільки-то коштів. Вони не вірять: "Такого не може бути".

Цьогорiч з"явились номінації корпоративного сегменту та номінація "Бізнесмен року". Їх обирала експертна рада з 50 керівників вiдомих вінницьких підприємств.

— Однаковий рейтинг у номінації "Бізнесмен року" отримали четверо шанованих людей. Ми представимо лише одного, тому що двоє з них не мешкають у Вінниці. А третiй представить на конкурсi свою компанію. Я з ним познайомився в цьому році. Дуже цікава і всебічно розвинута людина. Скажiмо так: експертна рада не помиляється, — впевнений голова оргкомітету конкурсу.

Також уперше оголосять беззаперечних лідерів.

— Їх буде 12. Це вершки регiонального бiзнес-середовища, — підсумовує Меланишен.

Усі новини стосовно конкурсу можна переглянути на сайті: www.imena2010.com

Зараз ви читаєте новину «Назвуть бізнес-лідерів регіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути