Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 19:00

Наталя Рикачевська померла від грипу

Минулого четверга в місті Хмільник Вінницької області померла 24-річна Наталя Рикачевська. Два тижні тому жінка захворіла на грип, згодом стала почуватися краще і поїхала на роботу до Вінниці. За кілька днів температура знову піднялася, почався сильний головний біль.

— Грип дав ускладнення, і Наташа захворіла на менінгіт, — каже її колишня однокласниця Ірина Леванчук, 24 роки. — На похороні батьки розказували, що про менінгіт дізналися при розтині.

Наталя працювала у Вінниці торговим менеджером, три роки тому закінчила Вінницький політехнічний університет. Часто скаржилася на головний біль. Вважала, що це через погоду або перевтому.

— Ми були вражені, що така молода дівчина померла від грипу, — дивується подруга Рикачевської Валентина Андрощук. — Вона була здоровою, життєрадісною. Не пила та не курила. Заміж не виходила, але в неї був хлопець.

Старший брат Наталі 35-річний Олександр закінчив медуніверситет, працює у Вінницькому медколеджі викладачем. Батьки торгують на ринку в Хмільнику екібанами та побутовою хімією.

Нині на Вінниччині на грип хворіють майже 67 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Рикачевська померла від грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути