четвер, 21 серпня 2008 20:41

Наталія Добринська завоювала в Пекіні золото

Вінницька олімпійка 26-річна легкоатлетка Наталія Добринська завоювала золоту медаль у багатоборстві.

Після другого етапу змагань Наталя була десятою в загальному заліку. Наступного дня спортсменка штовхнула ядро на 17,29 м і посіла перше місце. Після бігу на 200 м вона була другою. У стрибках у довжину Наталя показала свій найкращий результат — 6,63 м і вийшла на першу сходинку. На заключних двох етапах українська спортсменка закріпила свій успіх.

Вінничанин 34-річний Андрій Ковенко у спортивній ходьбі став 24-м серед 49 спортсменів. Вінничанка Анна Письменська, 17 років, із луганчанкою Марією Волощенко посіла сьому сходинку в парних виступах зі стрибків у воду. Михайло Книш, 24 роки, вибув зі змагань із бігу на 400 м, отримавши шосте місце серед восьми.

— Наталя Добринська досягла піку своєї спортивної форми, — коментує заступник начальника обласного управління фізичної культури та спорту Олександр Олійник, 50 років. — Ковенко показав очікуваний результат. Ми, звісно, сподівалися, що він потрапить до першої двадцятки, та трохи не дотягнув. Ганна, зважаючи на юний вік, виступила добре. Вона отримала досвід. У неї безумовно зросла впевненість у власних силах. Михайло Книш приїхав на змагання пізніше за інших, не встиг акліматизуватися, тому не досягнув гарного результату.

Наталя Добринська приїде до Вінниці після офіційного привітання президента Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Добринська завоювала в Пекіні золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути