четвер, 22 листопада 2007 19:08

Найстаршій повії Вінниці 60 років

Автор: фото Аріна КАНТОНІСТОВА
  26-річна Інна на Хмельницькій трасі. На дорогу вона виходить п’ять років. Нині працює лише вечорами. Має постійних клієнтів
26-річна Інна на Хмельницькій трасі. На дорогу вона виходить п’ять років. Нині працює лише вечорами. Має постійних клієнтів

Торік на Хмельницькій трасі, за 200 м від Західного вокзалу Вінниці, щодня стояли до 10 повій. Із лютого 2007-го міліція їх регулярно затримувала й штрафувала. Тому жінки виходять на роботу, коли стемніє.

Позаминулого вівторка під біг-бордом на бетонному парапеті сиділа одна з них.

— Аня! Де ти так довго була!? Тут все так змінилося, — гукає до кореспондента "ГПУ".

Вона п"яна. Закурює червоні "Прилуки".

— Людка тепер в туалет на вокзалі валяє. На вулиці ж дубак. В "Ескадрон" не пускають даже погрітися, всі бармени новєнькиє-є-є, — кривиться жінка. — Короче, ганяють нас.

Бере чекушку горілки. Наливає половину стаканчика. Пропонує випити.

— Нє!? Модна стала? А мене мій з дому вигнав. Он, подивися, — знімає голови шапку та повертається обличчям до світла.

За чорним волоссям на лобі червоніє велика гематома, під оком — синець. Підтягує до колін штани. На гомілці глибока рана із запеченою кров"ю.

— Це він кочергою, щоб сюди не ходила, — втирає сльози і шморгає носом повія. — Зараз приїдуть мої постійні, ніч якось перекантуюся. А до цього дебіла в Турбів не повернуся.

Жінку звати Інна, їй 26 років. Вона сприйняла мене за подружку Аню, яку три роки тому збила машина. Аня також стояла на трасі. Після кожного нового клієнта зав"язувала атласну стрічку на дереві. Вона хворіла на ВІЛ і багатьох заразила. Дерево зі стрічками хтось зрізав.

Повії з траси — найдешевші. Удень за оральний секс беруть 15 — 20 грн. За звичайний — 35-50. Уночі вдвічі дорожче.

Від 120 до 150 грн беруть повії, які працюють за викликом. Тим, хто має сутенерів, платять по 250 грн.

Кількість повій у Вінниці суттєво не змінюється, кажуть правоохоронці. Раніше в рекламних газетах друкували багато оголошень щодо послуг масажних кабінетів. За ними міліція досить легко вираховувала сутенерів. Тоді звідниками стали банщики саун і таксисти. Вони мають викликати повій, коли знаходять клієнта. За замовлення жінки віддають їм щонайменше 50 грн.

Цього року в області затримали 12 сутенерів. Жодного не посадили: їм дають по 2 — 3 роки умовно. Також звідники мають сплатити до 1,5 тис. грн. штрафу.

Більшає повій гомосексуалістів.

— Таких по Вінниці до 40 осіб. Затримати чотирьох, — каже начальник обласного відділу боротьби із торгівлею людьми Микола Байзан, 43 роки. — Вони шукають клієнтів за оголошеннями на інтернет-сайтах знайомств.

Чоловік розповідає, що затримали 200 проституток. Наймолодшій 16 років. Найсуворіше покарання, що загрожує повії, штраф до 180 грн.

Найстаршій вінницькій повії 60 років. Цю фарбовану блондинку подружки називають Мамою Чолі, як героїню мексиканського серіалу. Жінка працює на трасі 30 років. Любить давати поради молодшим.

Найбільшим коханням Мами Чолі став грузин. Десять років тому він возив її на прогулянку до Москви. Після повернення до Вінниці подарував спортивного костюма, годинника і зник.

Зараз ви читаєте новину «Найстаршій повії Вінниці 60 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути