Ексклюзиви
понеділок, 16 січня 2012 00:45

Найчастіше Гройсмана просять вивезти сміття

Автор: фото з сайта ”Фейсбук”
  Начальник відділу у справах молоді та туризму Вінницької міськради Руслан Анфілов їсть бутерброд за два євро у Парижі. Щороку після новорічних свят бере два тижні відпустки. Торік літав у Париж із Кракова за 11 євро
Начальник відділу у справах молоді та туризму Вінницької міськради Руслан Анфілов їсть бутерброд за два євро у Парижі. Щороку після новорічних свят бере два тижні відпустки. Торік літав у Париж із Кракова за 11 євро

Перед новорічними святами мер Вінниці Володимир Гройсман, 33 роки, зареєструвався у "Фейсбуці". Замість фото виставив вітальну листівку. Потоваришував з працівниками міськради.

Із іншими людьми у соцмережі не переписується. На звернення відповідає на сайті міськради. Найчастіше Гройсмана просять зробити освітлення на вулиці, вивезти сміття, запитують про чергу в дитсадки, просять матеріальну допомогу.

У соціальних мережах зареєстровані більшість вінницьких чиновників. Заступника вінницького мера Валерія Коровія, 47 років, найчастіше просять допомогти з роботою:

— Трьом або чотирьом допоміг. Сконтактував їх з потрібними людьми. Часто пише молодь, яка закінчила університети. Іноді просять проконсультувати з деяких питань. Або пишуть, що хочуть зустрітися.

Через соціальні мережі просять допомогти з роботою і голову обласної ради Сергія Татусяка. 36-річний Сергій Кудлаєнко, директор Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради, через інтернет займається благодійністю.

— Багатодітна сім'я із Шаргородського району просила купити швейну машинку, — розповідає.

Працівники міського Центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді зареєстрували кілька груп в різних соціальних мережах.

— Наші групи є на сторінках "ВКонтакте", "Фейсбук", "Однокласники", — зазначає директор Центру Світлана Сулімова, 55 років.

У начальника відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради 38-річного Руслана Анфілова запитують про свята, що відбуваються у місті.

— Перед Новим роком писали люди з інших міст: "А коли запалять ялинку?", "Що у Вінниці буде на Новий рік?", — каже. — Молодь пропонує нові проекти. Зараз думаємо про танцювальний фестиваль. Байкери запитують, якою дорогою краще їхати до Вінниці. Не відповідаю тільки людям без фото та імені.

Зараз ви читаєте новину «Найчастіше Гройсмана просять вивезти сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути