пʼятниця, 12 жовтня 2007 07:13

Найбільше газет передплачують у Бершадському районі

У Бершадському районному відділенні "Укрпошти" 9 жовтня відзначали свято поштаря. Листоношами в районі працюють 295 жінок.

— Поштарі звикли 16 листопада відзначати День працівників радіо, телебачення та зв"язку. Та яке відношення ми маємо до цих професій? — зауважує начальник районного відділення "Укрпошти" Леонід Івасишин, 59 років. — От і зробили собі окреме свято.

П"ятьох кращих листонош району місцева влада відзначила преміями по 100 грн. Від "Укрпошти" ще п"ятьом вручили по 50 грн. На концерті в будинку культури виступали місцеві колективи.

— Приїхали колеги з Гайворону Кіровоградської області. Подарували смачнючий 10-кілограмовий коровай, — розповідає Івасишин. — А взагалі святкували два дні, бо спочатку поїхали поздоровити листонош із Чечельника — цей район приєднали до нашого відділення.

На свято прийшла колишня листоноша 78-річна пенсіонерка Євдокія Поштаренко з Бершаді. Працювати поштаркою їй колись запропонував майбутній чоловік. Жінці тоді було 16 років.

— А Петро був заступником начальника міського відділення. За два роки ми одружилися, — розповідає Євдокія Василівна. — Інколи захожу в гості до колег. Працювати їм тепер у чомусь легше. Кращі дороги, транспорту більше. Але жаліються, що зарплата маленька, від 300 до 450 гривень.

Бершадське районне відділення "Укрпошти" вважається найкращим на Вінниччині з доставки  пошти та платежів. У середньому сім"я району передплачує газет і журналів на 24 гривні на рік. Це найбільше в області. На Вінниччині працює 2,5 тис. листонош.

Зараз ви читаєте новину «Найбільше газет передплачують у Бершадському районі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути