четвер, 07 квітня 2011 17:18

На весільному ярмарку розіграють злиток золота

9 та 10 квітня у вінницькому Будинку офіцерів пройде виставка "Весільний ярмарок — 2011".

— Організували для молодих людей, які планують одружитися цього року, — розповідає 34-річна Ольга Маліновська, президент вінницького жіночого клубу "Жемчужина". Вона є одним з організаторів ярмарку. — В одному місці зібрали всі види послуг і товарів, необхідних для організації такого важливого свята. Хочемо, щоб молодята змогли за день знайти все для підготовки весілля.

10 квітня о 16.00 відбудеться розіграш призів. Серед подарунків — 10 необхідних для весілля речей та злиток золота.

— Для участі у розіграші пари впродовж двох днів можуть реєструватися в адміністратора при вході, — продовжує президент клубу.

На святі пройде показ весільного й вечірнього одягу. Проведуть майстер-класи з візажу, макіяжу, манікюру і танців. Місцеві салони краси продемонструють шоу зачісок для наречених. Квіткові магазини влаштують виставку флористики. Весільні агентства мають ексклюзивні пропозиції для організації весіль. Свої послуги запропонують салони ювелірних прикрас, ресторани й кондитери, фотографи й оператори, агентства спецефектів, студії аеродизайну і туристичні фірми. На площі перед будівлею пройде виставка весільних автомобілів.

У представників фірм, магазинів і салонів відвідувачі зможуть отримати знижки на товари та послуги.

— На свято запросили українського подорожуючого музиканта Андрія Склярова, — розповідає Ольга Маліновська. — Він гратиме на електронній скрипці.

Виставка працюватиме 9–10 квітня з 10.00 до 18.00 у Будинку офіцерів за адресою: м. Вінниця, пл. Перемоги, 1. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «На весільному ярмарку розіграють злиток золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути