середа, 29 квітня 2009 19:34

На мера Вінниці зареєстрували фальшивий сайт

"Владимир Борисович, я вами горжусь как экономист и женщина", — пише на інтернет-сайті Odnoklassniki.ru 25-річна Вікторія Куляс меру Вінниці Володимиру Гройсману, 31 рік.

На сайті з"явилася анкета Гройсмана. Під темою форуму "Додавайте скарги, побажання щодо моєї роботи" понад сотня записів. Вінничани скаржаться на погані дороги, просять допомогти отримати квартиру. Дякують за активну роботу в благоустрої Вінниці. На жоден запис немає відповіді.

У розділі "Друзі" — 112 осіб. Серед них 33-річний Володимир Гройсман із німецького міста Дюссельдорф. Жодного з відомих політиків чи вінницьких чиновників там немає.

— Це клон! Спочатку сам повівся, та почитав підписи під фотками. Такий брєд, граматики — ноль, — зауважує 25-річний вінничанин Олексій Зозуля.

Викладено 10 фотографій. Більшість портретні, деякі — із сайту вінницької міськради. На одній Гройсман із губернатором Вінниччини Олександром Домбровським перерізають стрічку. Підпис під фото: "Це ми Сашці ремонт новий зробили". Є знімок мера Києва Леоніда Черновецького, який витирає піт з обличчя. "Це Льончику розповів, які у Вінниці бабусі " — підписано.

— До цієї анкети я не маю ніякого відношення, — запевняє мер Володимир Гройсман. — Ніколи на сайті не реєструвався та не збираюся цього робити. А людині, яка її створила, скажу, що видавати себе за іншого непристойно. Можливо, зв"яжуся з модераторами, щоб анкету анулювали. Вінничан же запрошую на сайт: www.myvin.com.ua. Там мені можна поставити запитання.

Зараз ви читаєте новину «На мера Вінниці зареєстрували фальшивий сайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути