Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2011 00:15

"Міс IT" вручили нетбук

Автор: фото з сайта www.itparty.com.ua
  Директор компанії ”Besthosting” Роман Варшавський (праворуч) вручає головний приз — нетбук — Анні Москвіній. Вона стала ”Міс IT-Вінниця”
Директор компанії ”Besthosting” Роман Варшавський (праворуч) вручає головний приз — нетбук — Анні Москвіній. Вона стала ”Міс IT-Вінниця”

29 липня хостингова компанія "Besthosting" провела у Вінниці вечірку для працівників IT-індустрії.  У день системного адміністратора зібрали людей, які працюють у сфері інформаційних технологій. IT-спільноту міста запросили на пароплав "Пирогов". Потанцювати, взяти участь у конкурсах, подивитися бармен-шоу зійшлися 80 представників різних компаній Вінниці.

Пароплав відпливає за місто, до об'їзного мосту. Висаджує учасників на галявині. Там розпалили вогнище, де організатори й учасники смажили сосиски, готували бутерброди з м'ясом і пригощалися коктейлями, які готували професійні бармени.

Важливою частиною свята стало проведення конкурсу "Міс ІТ-Вінниця", де учасниці демонстрували своє вміння дотепно відповідати на каверзні запитання, дефілюванти у складних умовах і танцювати. Організатори змагання вирішили змінити традиційне для таких заходів обрання переможниці членами журі. Натомість кожен гість міг самостійно віддати голос за найбільш уподобану претендентку. Це привело до досить цікавого результату, оскільки змінило пріоритет вибору із класичного за "зовнішнім виглядом" до несподіваного — за "глядацькими симпатіями".

Конкурс "Міс IT" розпочався близько першої ночі. З 10 запрошених учасниць прийшли семеро. 20-річна Вікторія Шаргородська до конкурсу підготувалася найретельніше. Вона вдягнула довгу червону сукню, у волосся вплела живі лілії та зробила професійний макіяж. Троє учасниць прийшли в чорних коротких платтях із легким макіяжем, решта в  червоних та синіх коктейльних сукнях. Перед початком конкурсу дівчата обирали номери, під якими мали робити презентацію. Кожна учасниця повинна було розповісти про себе, свої захоплення в цікавій формі. Для конкурсу облаштували імпровізовану сцену на кормі катера. Ведучий Ваня Грозний називав номери учасниць по черзі.

— Без комп'ютерів життя було б нудним і нецікавим, — зачитує рядок зі свого вірша Інга Ляшко. Вона єдина написала презентацію у віршованому вигляді. Решта розповідали про себе у довільній формі. Називали ім'я, вік і захоплення.

Останньою під 10-м номером виходить 29-річна Анна Москвіна. Помітно хвилюється. Читає підготовлену презентацію — не встигла вивчити.

— Моя дочка мріє стати студенткою Інституту оленярства імені БЕМБІ, а я її в цьому підтримую, тому що вміти спілкуватися з оленями повинна кожна дівчина, — каже Анна.

Глядачі сміються, аплодують, дехто підтримує конкурсанток, вигукуючи їхні імена.

Другий конкурс для дівчат був на кмітливість. Ведучий говорив фразу "Моє життя було б зовсім інше, якби не..." Тоді потрібно було витягти папірець зі смішним словом і продовжити фразу.

— Мені попалося "вихухоль", — згадує Анна Москвіна. — Я перевела на жарт і сказала, що це мій колишній чоловік.

В останньому конкурсі дівчата мали протанцювати під мелодії різних стилів музики.

Голосували всі присутні на вечірці. Кидали в банку квитки-запрошення із номером дівчини, яка найбільше сподобалася.

Дехто не запам'ятав номерів дівчат, шукають учасниць. Спілкуються, дівчата агітують голосувати за них.

Підсумки почали підбивати о третій ночі.

Рахує голоси ведучий Ваня Грозний. Починає з першого номера. Перед підрахунком голосів за 10-й найбільше балів — 18.

— … 15, 16, 17, 18 — і 19! Ну що ж, любі дівчата, голосування закінчилося, у нас є переможниця.

Найчарівнішою, найдотепнішою і найоригінальнішою претенденткою учасники вечірки визнали Анну Москвіну. Своїм виступом вона завоювала симпатії більшості присутніх, і це заслужено принесло їй титул "Міс ІТ-Вінниця".

Гості скандують ім'я Анни. Ініціатор свята — директор компанії "Besthosting" Роман Варшавський вітає, дарує головний приз — нетбук. Подарунки й титул отримали і решта учасниць. Деякі претендентки засмучені — були з друзями, серйозно розраховували на головний титул.

"Пирогов" повертається до пристані о п'ятій ранку.

Зараз ви читаєте новину «"Міс IT" вручили нетбук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути