четвер, 03 липня 2008 20:17

Меланія Макитрук скочила у криницю

У неділю жителі села Митків Гайсинського району Вінниччини побачили в 10-метровому колодязі тіло людини. Згодом з"ясувалося, то була 81-річна Меланія Макитрук. Жінка вкоротила собі віку.

— Вона часто казала, що їй надоїло жити, — розповідає сільський голова Миткова 47-річний Станіслав Перистюк. — Біля криниці не було ані відер, ані бідона. Ясно, що вона не воду збирася брати.

Жінка хворіла.

— Я часто заходив до неї, — продовжує Перистюк. — У неї жовчний колись удалили, гангрена льогкого була, то боліло їй все. А на старості ще й нав"язливі ідеї появилися. Тільки й говорить, що треба їй померти, жити замучилася.

Меланія Макитрук жила з чоловіком Дмитром, інвалідом І групи. Діти Микола та Катерина поїхали на північ Росії. Валентина, Василь та Марія — у місті Біла Церква на Київщині.

— Марія щотижня сюди їздила, прибирала, готувала, — говорить сільський голова. —  За мамою дивилася. Два тижні назад Меланію з петлі зняли. Полізла на сарай вішатися. Але щабель на драбині тріснув, і вона впала. У лікарні лежала.

Зараз ви читаєте новину «Меланія Макитрук скочила у криницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути