пʼятниця, 08 лютого 2008 17:06

Марію Квас забили ногами сільські хлопці

У селі Соболівка Теплицького району Вінницької області 1 лютого 15-річний Ігор Корнійчук та 16-річний Олег Іванов убили самотню Марію Квас, 75 років.

Напередодні хлопці принесли їй два мішки кукурудзи, за що отримали 25 грн. Побачили, звідки жінка діставала гроші, й вирішили повернутися за кілька годин.

— Але там не було чого брати. Із холодильника витягли шматок ковбаси, оселедця, — розповідає заступник Теплицького райвідділу міліції Микола Бартко. — Господиня почала на них кричати, і хлопці накинулися на неї, повалили на землю, стали товкти ногами, поки не вбили. Із собою прихопили ще й мобільний телефон.

Після вбивства пішли пити наливку до знайомого. О третій ночі напідпитку почали телефонувати на записані в мобілці номери.

— Додзвонилися до її сина, який живе у Вінниці, — веде далі Бартко. — Він зранку приїхав і побачив, що мати лежить на підлозі.

Середуща донька Марії Квас проживає в Москві, найменша — в сусідньому селі Шиманівка.

Олег Іванов після дев"яти класів ніде не працював. Він із неблагополучної сім"ї, батьки пиячать.

— До мене Олег потрапляв на прийом мало не щомісяця, — говорить голова села Соболівки Михайло Бойчук. — То за крадіжки, то вікна побив. Прийде, розплачеться, скаже, що більше не буде, а потім знов учворить. Говорив, що отримає паспорт і поїде в Київ на роботу.

Ігоря Корнійчука виховує мати. Вона соціальний працівник. Хлопець вступив до аграрного ліцею в райцентрі Теплик. Вчиться погано.

Хлопців затримали.

Зараз ви читаєте новину «Марію Квас забили ногами сільські хлопці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути