четвер, 24 березня 2011 17:00

Марганцівку продають з-під поли

16 березня у Вінниці 55-річна Марія ходить по всіх торговельних центрах міста. Продає з-під поли марганцівку. 5-грамовий пакетик коштує 8 грн. Виробником вказане білоруське підприємство "Борисівський завод медичних препаратів".

Марганцівки у вільному продажі в Україні немає вісім років. Заборонили, тому що наркомани використовують для приготування наркотику. Купити її можна лише у державних і муніципальних аптеках, які мають ліцензію на торгівлю психотропними та наркотичним засобами.

— Мені один хлопець дзвонить, каже, куди підійти взяти товар, — розповідає Марія. — Я хожу даже по аптеках. Аптекарі купують для себе.

У Вінниці купити марганцівку можна у двох державних аптеках — на вул. Островського, 62 та у спецаптеці на території обласної психлікарні. Продають один флакон у руки. Ціна 3 г — 5 грн. У райцентрах області марганцівку за рецептом продають лише у Калинівці та Гайсині.

Зараз ви читаєте новину «Марганцівку продають з-під поли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути