четвер, 10 вересня 2009 18:37

"Літаючих слонів" буде чотири

Автор: фото надане Вінницьким міським палацом мистецтв ”Зоря”
  Учасники комік-групи ”Маски” Георгій Делієв (ліворуч) і Борис Барський на врученні премії ”Літаючий слон” у 2008 році у номінації ”Смешное, но другое”.Її отримала команда з Краснодара ”Чоловіча збірна” за пародію на телепередачу ”Руйнівники міфів”. Георгі
Учасники комік-групи ”Маски” Георгій Делієв (ліворуч) і Борис Барський на врученні премії ”Літаючий слон” у 2008 році у номінації ”Смешное, но другое”.Її отримала команда з Краснодара ”Чоловіча збірна” за пародію на телепередачу ”Руйнівники міфів”. Георгі

13 вересня у Вінниці нагороджуватимуть переможців Міжнародного вінниціанського кінофестивалю комедійного та пародійного кіно. Його проводять утретє.

— Цьогоріч на конкурс надіслали 250 авторських і робіт КВК-команд, — розповідає методист міського Палацу мистецтв "Зоря" Юрій Постовий, 25 років. — Крім українських, є учасники з Росії, Білорусі, Молдови, Ізраїлю, Чехії, Іспанії та США.

До складу журі входить 28 осіб. Серед них телеведучий і письменник Борис Бурда, артист, ведучий фестивалів авторської пісні Ілля Віннік, телеведучий Роман Дерига, інтерконтинентальний чемпіон із боксу по версії WBA В"ячеслав Узєлков.

— До конкурсної програми відібрали 34 відеоролики, — продовжує Постовий. — Буде чотири номінації: авторський ролик, відеокліп, реклама і "Смешное, но другое". Усі охочі можуть їх подивитися на сайті www.vinnician.org.

Номінантів конкурсу оголосять на День міста. На великому екрані, який установлять на пл. Василя Стуса, продемонструють їх роботи. Переможці кожної номінації отримають премію "Літаючий слон" і грошовий приз від $300 до $500. На церемонію нагородження запросили авторів і акторів телепрограми "Большая разница", серіалу "Деревня дураков" і легенду жанру анімації Давида Черкаського.

Переможці кожної номінації отримають від 300 до 500 доларів

— Порівняно з минулим роком надійшло багато авторських відео, — зауважує Юрій Постовий. — Є складна постановка "Парни с Западной" із Краснодона. Показали, як у військовій частині солдатів строять так, ніби грають у "тетріс". У кінці солдати падають один на одного за принципом доміно. Кисловодська команда "Новий век" відеоряд озвучила різними піснями, а "Сормовские сорванцы" з Нижнього Новгорода під один музичний твір підібрали декілька відео-уривків.


Церемонія нагородження відбудеться 13 вересня о 19.00 на пл. Василя Стуса (біля "книжки"), вул. Хмельницьке шосе, 7. Довідки за тел.: (0432) 27 66 84.

Зараз ви читаєте новину «"Літаючих слонів" буде чотири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути