понеділок, 04 червня 2012 05:45

Кондитерську фабрику подарують сину Януковича

— Стару фабрику на вулиці Гліба Успенського закрили. Звідти нічого не підвозять, продаємо старі запаси цукерок зі складів. Вони мають півроку строк годності, вистачить на все літо, — говорить Олена, продавщиця одного з магазинів. Прізвище не називає, боїться, що виженуть з роботи. — Оце вони якраз зараз переоформляють бумаги. На днях Віктор Янукович-менший приїжджав сюди, домовлявся. У мене кума на фабриці працює, каже, тепер усіх поскорочують. Бо Янукович хоче донецьких сюди попривозити.

Кажуть, що Петро Порошенко подарував фабрику в обмін на посаду міністра економічного розвитку та торгівлі. Собі залишає новий завод, який у Вінниці вже назвали "Рошен-2".

Директор вінницької кондитерської фабрики "Рошен" Олександр Білик вважає такі чутки нісенітницею:

— Навіть говорити про це не хочу. Можу точно сказати, що на території фабрики Януковича не було. Можливо, приїжджав до Вінниці у других справах. Не працює зараз тільки перший цех, у ньому проводять реконструкцію. Завезли нове обладнання, міняємо. Там випускаємо цукерки "Каракум", "Червоний мак" та інші. Але без солодощів ніхто не залишиться. Інші цехи працюють. У кінці червня або на початку липня відкриється цех №5 на новій фабриці.

Зараз ви читаєте новину «Кондитерську фабрику подарують сину Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути