четвер, 21 травня 2009 18:52

Інкасаторська машина врізалася у причіп

12 травня поблизу Козятина автомобіль "пежо" в"їхав у причіп вантажівки "мерседес", яка перевозила курей.

У легковику було чотири людини: двоє міліціонерів райвідділу селища Ружин Житомирської області. За кермом — працівник житомирської фірми "ІЛТО", яка займається інкасаторськими перевезеннями для "Індекс-банку". Разом із ним їхала 55-річна дружина водія Любов Шиман.

— Пасажирів "пежо" у важкому стані доставили до райлікарні, — говорить Володимир Мотичко, начальник прес-центру Державтоінспекції Вінниччини. — У них забої головного мозку, травми кінцівок і хребта. Найбільше постраждала дружина водія: переломи тазу, ключиці, передпліччя, пошкоджено спинний мозок. Водія врятувала від смерті подушка безпеки.

За інформацією Державтоінспекції, в аварії винен водій вантажівки 28-річний Роман Перепелиця із Чернівців. Він — підприємець, займається розведенням птиці.

Керівництво "Індекс-банку" в Житомирській області коментувати аварію відмовилося. Відомо, що в салоні машини інкасації в момент зіткнення грошей не було.

Зараз ви читаєте новину «Інкасаторська машина врізалася у причіп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути