понеділок, 25 червня 2012 05:30

Горіли два продуктові магазини

Автор: Фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
 

16-річний вінничанин Вадим Перебійніс (у центрі з м'ячем) після обіду 18 червня повертається додому по вул. Ватутіна. За 3 год. до цього тут зайнялися два продуктові магазини. Навколо вщент вигорілих приміщень натовп не розходиться.

— Ігор, дуй сюда! Тута такий пожар був! Від магазинів нічого не лишилося. Конфєти й "мівіна" по землі валяються. А шоколадки ще теплі. Прямо тають на асфальті, — кричить у слухавку мобільного Вадим Перебийніс.

Пожежа почалася з маркету "Від А до Я", там задимів кондиціонер.

— Це якраз тут щось паяли. Апарат для зварювання включили в електромережу, що працювала на магазини. От і не витримала проводка. Заклинило. Якраз виходив із магазину, що через стінку. Купив там булочку й кефір. Як побачив, що горить, бігом назад. Кричу продавщицям: "Тікайте, бо зараз тут навіки полишитеся!" Вони тільки і встигли схопити касу. Вогонь охопив два приміщення за лічені хвилини, — розповідає очевидець 70-річний Еммануїл Францович.

Місцеві підозрюють, що займання могло статися невипадково.

— Таке враження, що це підпал, — припускає 55-річна Людмила Гордійчук. — Мабуть, хтось ділить місця. В нас на одній зупинці було п'ять продуктових магазинів.

Жителям крайнього під'їзду

4-поверхового будинку №33, біля якого сталася пожежа, вогонь пошкодив вікна й балкони. Мешканці написали лист у жек про відшкодування коштів.

Під час пожежі ніхто не постраждав. Збитки оцінюють у мільйон гривень. Сім днів тому на цій же вулиці горів промисловий ринок. Там зайнявся торговий контейнер із лаками та фарбами, згоріло вісім торговельних кіосків.

Зараз ви читаєте новину «Горіли два продуктові магазини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути