вівторок, 20 травня 2008 17:41

Фітодизайном займається один хлопець

П"ятеро вихованців гуртка фітодизайну "Орхідея" вінницького Палацу дітей та юнацтва відкрили виставку "Дерево життя". Зазвичай такі роботи виконуються у вигляді панно та картин. Діти представили вироби, які за формою нагадують дерева.

— У студії займається єдиний хлопець — Костя Кондратьєв, 16 років, — говорить керівник "Орхідеї" Ірина Мохар, 46 років. — Він студент Вінницького коледжу конструювання одягу. У нас лише другий рік, але вже став переможцем міського конкурсу "Квіти моїх мрій". Автор персональної виставки. Представляв роботи вже через півроку відвідувань гуртка.

На нинішній виставці Костянтин показав дерева з металевої сітки, декоровані тканиною та оздоблені квітами.

— Хоча в природі не зустрічаються кубічні крони, але саме такими я їх бачу, — каже юнак. — Мої "Дерева життя" з одного боку вкриті квітами, з іншого — сіткою-капілярами, які підтримують життя, але не можуть дати його хоча б листочку.

Переможниця обласної виставки-конкурсу юних майстрів народних промислів "Люблю Україну вишневу свою" Наталя Панченко, 12 років, сприймає життя як світ казки. Свою експозицію з дев"ятьма різними черевичками та годинником, вона назвала "Мрія попелюшки".

— Мої черевички різні як за матеріалами, так і за змістом, а годинник — то безжальний вимір часу, призначений долею кожній людині, — розмірковує дівчинка. — І лише від тебе залежить, які черевички ти носитимеш.

Зараз ви читаєте новину «Фітодизайном займається один хлопець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути