четвер, 26 березня 2009 17:42

Олену Шевченко керівництво телеканалу попросило обрізати нігті

Автор: фото: Ліна ЯВОРСЬКА
  Телеведуча Олена Шевченко готує салат ”Мао Цзедун” під час запису ранкової програми ”Новий день” у вінницькому кафе ”Талісман”
Телеведуча Олена Шевченко готує салат ”Мао Цзедун” під час запису ранкової програми ”Новий день” у вінницькому кафе ”Талісман”

"Моя бабуся смачно готувала, — розповідає телеведуча рубрики "Сніданок за 3 хвилини" обласного телебачення 24-річна Олена Шевченко у перерві між записами програми у вінницькому кафе "Талісман". — Мабуть, це мені передалося. В 11 років я спекла перший торт "Пташине молоко". Мама завжди мене заохочувала, а батько що б я не зварила, казав, що смачно".

Олена три роки працювала діджеєм на радіостанції "Окей-ФМ Вінниці". Вела шоу "Гуляй душа" та нічну програму "Спокуса". Слухачам відома як Єлагіна.

— На радіо прийшла студенткою вінницького політеху, — говорить Олена. — Я не дуже хотіла це афішувати, тому взяла псевдонім Єлагіна. Воно краще звучить у поєднанні з моїм ім"ям, не таке офіціозне, як Шевченко. Псевдонім є абревіатурою імен близьких мені людей. Пізніше дізналася, що таке прізвище насправді існує.

Олену називали найеротичнішим голосом Вінниці. Чоловіки просили автограф через знайомих на радіо і передавали квіти.

— У програмі "Гуляй душа" була кулінарна рубрика "Смачна справа", — згадує. — Ми присвячували випуск якомусь продукту. Розповідали про нього цікаві факти, як можна приготувати. На початку грудня 2008 року я перейшла у ранкову програму "Новий день". Одразу запропонувала керівництву рубрику з приготування їжі. Мені повезло, що маю можливість поєднувати роботу й хобі.

— Сьогодні ми приготуємо салат "Мао Цзедун", — говорить ведуча перед телекамерою. — Поріжемо 300 грамів відвареного курячого філе та три варених морквини. Додамо чотири порізані яйця. Підсмажимо на олії дві цибулини і добавимо до страви. Туди ж видавимо два зубці часнику. Усе змішаємо з майонезом.

Тривалість приготування страв відповідає назві рубрики "Сніданок за 3 хвилини". В ефірі показують реальний час — 3–5 хв.

Олена каже, що відколи перейшла на телеканал, почала збирати рецепти швидкого приготування.

— Зараз у моїй роботі є тільки один великий мінус. Керівництво попросило, щоб я обрізала нігті, — усміхається. — Бо не можна готувати з такими довгими. Я дуже ними гордилася. Від пучки пальця виступали більш ніж на сантиметр.

Я б ніколи не пішла працювати поваром у ресторан. Бо це нудно

Олена готує для знайомих і рідних, а для себе не любить. Коли друзі збираються до неї в гості, просять спекти "Трюфелі".

— Їх дуже просто робити, — ділиться Шевченко. — Треба змішати три варені жовтки з двома столовими ложками сметани й пачкою маргарину. Додати стільки муки, щоб тісто було, як на вареники. Поставити в холодильник на півтори години. Сформувати невеликі кульки, всередину покласти консервовані вишні. Пекти 15 хвилин. Обмокнути готове печиво в шоколадну глазур і терті вафлі.

— Я б ніколи на пішла працювати поваром у ресторан, — зазначає телеведуча. — Бо це нудно. Я не повторюю страви. Люблю експериментувати. Не куховарю строго за рецептом, весь час імпровізую.

Про себе каже, що в їжі не перебірлива.

— Ніяких дієт не дотримуюся. Вважаю це дурницею, — говорить Олена. — Щоб підтримувати вагу, стараюся помірно харчуватися, не їм після 18-ї й періодично займаюся фітнесом.

Зараз ви читаєте новину «Олену Шевченко керівництво телеканалу попросило обрізати нігті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути