Ексклюзиви
середа, 07 травня 2008 19:30

Додаткова реєстрація на тестування триває протягом місяця

Із 5 травня розпочалася реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього оцінювання знань випускників шкіл.

— Пройти додаткове тестування можуть ті, хто з поважних причин не зареєструвався або не взяв участі в основній сесії, — розповідає директор Вінницького регіонального центру якості освіти Геннадій Кузьменко, 46 років. — До 5 червня вони повинні зареєструватися у регіональних центрах оцінювання якості або в обласних інститутах післядипломної освіти педагогічних кадрів.

Додаткова сесія проходитиме з 26 червня по 4 липня. Її учасники можуть здати не більше трьох дисциплін. Якщо буде потреба, проходитимуть тестування мовою національних меншин.

Вагомою підставою для участі в додатковому тестуванні може бути перебування за кордоном, хвороба. Причини мають бути підтверджені документально.

— В області є дівчина, роботу якої після закінчення тестів з української не поклали у пакет, — продовжує Кузьменко. — Ми писали вибачення перед тією дитиною. Вона має перездати тест 26 червня.
Повний перелік причин для участі у додатковій сесії, адреси пунктів реєстрації та перелік необхідних документів можна знайти на інтернет-сайті Вінницького центру www.vintest.org.ua.

Зараз ви читаєте новину «Додаткова реєстрація на тестування триває протягом місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути