Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 18:27

Дмитро Мар"янов рятує жінку

  Кард із фільму ”Міраж”
Кард із фільму ”Міраж”

21 серпня відбулася прем"єра російського фільму "Міраж". Картину відзнято на студії "Арт Базар" режисером Тіграном Кеосаяном — сином Едмонда Кеосаяна, який створив шедевр кінематографа "Невловимі месники". На початку своєї кар"єри Тігран знімав відеокліпи для Михайла Шуфутинського, потім взявся за зйомки великого кіно.

Трьох російських дівчат Уляну (Антоніну Коміссарову), Валерію (Альону Хмельницьку) й Тетяну (Наталію Наумову) спокусила вигідна робота на Близькому Сході. У результаті вони стали жертвами работоргівців. Дівчатам допомагають утекти двоє туристів (Олексій Бардуков та Олексій Чадов) із Росії, що заблукали. Утікачі випадково знаходять базу бойовиків — мертве місто на березі моря, де багато зброї та вибухівки. База стає для них фортецею, яку оточують розлючені бандити. Та виявляється, життя однієї з дівчат дорого коштує. Герой на прізвисько Ловець (Дмитро Мар"янов) отримує завдання знайти дівчину й повернути її до Росії.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Мар"янов рятує жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути