Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 19:46

Дід Мороз і Снігурка можуть станцювати стриптиз

Автор: фото: Юрій МУРАХОВСЬКИЙ
  Дід Мороз та Снігуронька вітають Анну Зеленіну з католицьким  Різдвом у селі Щітки Вінницького району. Актори розіграли казку про ”неслухняну дівчнику”. Дід Мороз вручив дитині набір для виготовлення прикрас із бісеру. Подарунок купувала мама
Дід Мороз та Снігуронька вітають Анну Зеленіну з католицьким Різдвом у селі Щітки Вінницького району. Актори розіграли казку про ”неслухняну дівчнику”. Дід Мороз вручив дитині набір для виготовлення прикрас із бісеру. Подарунок купувала мама

Діда Мороза зі Снігуронькою можна викликати за оголошенням у газеті. За півгодини актори візьмуть 70 гривень. Якщо замовлятимете через агентство, віддасте 100 — 160.

Близько десяти вінницьких фірм пропонують організацію новорічних привітань. Інна Зеленіна з села Щітки Вінницького району замовила поздоровлення Діда Мороза та Снігуроньки в агентстві "Капітошка". Жінка хотіла привітати родину з католицьким Різдвом. Подарунок для доньки Ані придбала заздалегідь. Передала його Діду Морозу за день до свята.

Виклик акторів у село коштує 160 грн, окремо слід оплатити транспорт. Найчастіше замовники власними авто привозять їх, рідше — оплачують таксі.

До Інни Зеленіної приїхали 17-річні Дмитро Ямковий та Аня Чернишова. Вони школярі-одинадцятикласники. Підробляють другий рік. Мають чотири програми для дітей різного віку.

— Торік прийшли із програмою на 40 хвилин, — розповідає Дмитро. — Відрапортували її хвилин за десять, а решту часу не знали, чим зайнятися. Мусили хоровод водити, аж у голові запаморочилося. Тепер маємо про запас кілька конкурсів.

Мороз і Снігурка заходять до будинку Інни Зеленіної. шестирічна Аня перелякано виглядає з-за штори на кухні. Господиня запрошує гостей до помешкання.

— Де це тут та неслухняна дівчинка, що не хоче отримати подарунка, — вигукує Дмитро.

— Я слухняна. Навіть віршика вивчила про Діда Мороза, — відказує Аня й несміливо виходить на середину.

Дівчинка декламує віршика, збивається. Дмитро каже їй, що не дасть подарунка.

Дід Мороз переступив поріг і упав. Син злякався

З Анею розігрують історію про маленьку неслухняну дівчинку-забіяку. Наприкінці мала сміється. Дмитро дістає з торбинки набір для виготовлення прикрас із бісеру.

— Вау! Такий, як я хотіла, — голосно вигукує дівчинка. — Я про це в листі до Діда Мороза писала.

Інна Зеленіна запрошує Діда Мороза два роки поспіль.

— Два роки тому мала підгледіла, як я клала подарунки під ялинку, — розповідає Інна. — Тоді заявила, що ніякого Діда Мороза не існує. Вирішили з чоловіком переконати її, що це не так.


Привітання Діда Мороза в останні хвилини старого року та першу годину нового втричі дорожче, ніж в інший час.

— Найчастіше виїжджаємо в різдвяні дні, — пояснює керівник фірми "Карамболь" 26-річна Ірина Ворона. — Новорічної ночі взагалі не вдається поспати — усе розписано по хвилинах. Вітаємо і малих, і дорослих.

Більшість людей, які запрошують Дідів Морозів додому, просять, щоб вони приходили тверезими.

— За газетним оголошенням замовляли привітання трирічному синові, — розповідає вінничанка Алла Олійник, 24 роки. — Дід Мороз переступив поріг і упав. Син злякався. Ми того Мороза єлі випхали. Цього року будемо запрошувати лише через агентство. Обов"язковою умовою буде те, щоб він був тверезим.

В агентстві "Капітошка" із замовниками підписують договір про те, що Дід Мороз прийде тверезим. У разі порушення цієї умови, повернуть гроші.

Дорослі часто замовляють поздоровлення Діда Мороза та Снігуроньки зі стриптизом.

— Наші дві молоді пари проходили в Києві тримісячні курси стриптизу, — розповідає власниця агентства "Капітошка" Світлана Каспрова, 30 років. — Коли Дід Мороз зі Снігурочкою починають роздягатися, це викликає бурю емоцій.

Залежно від програми півгодини стриптизу обійдуться в 200–300 грн.

— Зазвичай танцюють стриптиз під медляки англійською мовою, — веде далі Світлана. — Торік змусили Діда Мороза та Снігурочку танцювати під пісню Вєрки Сердючки "Ты попала на любовь". Це був експромт. Коштував він наполовину дорожче.

Сільський Дід Мороз часто штовхає зі снігу машину

55-річний Микола Ткачук з Будинку культури у райцентрі Дунаївці на Хмельниччині перевдягається Дідом Морозом 22-й рік поспіль.
Ткачук народився в селі Гута Морозівська Дунаєвецького району. Сам навчився грати на баяні. Виступав у клубі на свята. Влаштувався на роботу до районного Будинку культури.
— Улітку на Івана Купала перевдягаюся Нептуном, а на зимові свята — Дідом Морозом, — каже Микола Ткачук. — Якось пішли поздоровляти голову колгоспу. Темно було, потрапили не до тієї хати. Там жінка саме розливала холодець, а син допомагав — обгризав кості. Жінка зніяковіла. А тоді як почали сміятися! А потім як заспівали! Вона не хотіла нас відпускати, дала непогану суму. Ось торік податкова дала 10 гривень, щоб і цьогоріч прийшли їх привітали.
Працівниця Дунаївецького Будинку культури 40-річна Наталя Манчук виступає Снігуронькою 21-й рік. Щороку їхній робочий "уазик" ламається на дорозі між селами.
— Заїдемо у сніги, а потім із Дідом Морозом пхаємо машину, — сміється жінка. — На виступи намагаємося брати чоловік вісім. І штовхати не так важко, й веселіше.

Зараз ви читаєте новину «Дід Мороз і Снігурка можуть станцювати стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути