четвер, 27 грудня 2007 19:52

Чоловік подавився корком від шампанського

Автор: фото: ГУМНС у Вінницькій області
  Вінничанка Наталія Півторак зайшла до своєї квартири на вулиці 600-річчя та обіймає сина Сергія. Хлопчик був удома сам, коли броньовані двері помешкання зачинилися. Рятувальники лізли по драбині на п’ятий поверх та виймали вікно, щоб визволити дитину
Вінничанка Наталія Півторак зайшла до своєї квартири на вулиці 600-річчя та обіймає сина Сергія. Хлопчик був удома сам, коли броньовані двері помешкання зачинилися. Рятувальники лізли по драбині на п’ятий поверх та виймали вікно, щоб визволити дитину

"Торік 31 грудня викликали нас у "хрущовку" по вулиці Порика, — каже керівник прес-центру МНС Вінницької області Олександр Кутовий. — У квартирі зачинили маленьку дитину".

Вінничанка Наталія Півторак, 27 років, придбала велику ялинку. Поверталася з базару. Несла дворічного сина Сергія. Живе жінка на вул. 600-річчя.

— Поставила ялинку між четвертим та п"ятим поверхами. Спочатку вирішила занести в хату малого, потім повернутися, — веде далі Кутовий. — Коли вийшла в під"їзд, захлопнулися броньовані двері. Ключі — в хаті. Відкрити замок син не може, бо малий. Зайти до помешкання можна, лише розрізавши двері. Довелося нашим лізти пожежною драбиною на п"ятий поверх — виймати віконну раму.

Торік після опівночі в мікрорайоні Вишенька на балкон однієї з квартир залетіла феєрверкова ракетниця. І вибухнула.

— На балконі нікого не було, інакше могла статися біда, — розповідає керівник прес-центру вінницької міліції Оксана Бахмат.

Позаторік новорічної ночі викликали "швидку" в центр Вінниці, на вул. Соборну.

— Кидали петарди, й чоловік дав одну дружині, — розповідає старший лікар зміни Вінницької станції швидкої допомоги Василь  Гунченко, 57 років. — Жінка не викинула її вчасно. Та зірвалася прямо в руках і відірвала вказівний палець. Жінка стала інвалідом.

Головний лікар Вінницької станції швидкої допомоги Валентин Фіщук каже, що новорічної ночі лікарі працюють у звичайному режимі. Як і завжди, чергують 26 бригад. Найчастіше медиків викликають серед ночі через травми сп"янілих гультяїв.

— Чув історію: компанія не могла відкоркувати шампанське, — каже Валентин Фіщук. — Один із чоловіків спробував зробити це зубами. Корок вилетів і застряг у його в роті. Чоловік задихнувся.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік подавився корком від шампанського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути