четвер, 02 грудня 2010 18:34

Будівельника вбило балконною плитою

26 листопада на будівництві багатоповерхівки на вул. Келецькій у Вінниці загинув 53-річний Олександр Пилипчук. Він працював муляром у бригаді будівельно-монтажного управління №3.

— Нещасний випадок стався під кінець робочого дня, — говорить Петро Козік, головний інспектор Держгірпромнагляду Ленінського району  міста. — Олександр Іванович був на балконі другого поверху та мурував стіну. Раптом зірвалася бетонна плита з балкона третього поверху. Впала просто на нього. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Пилипчук працював муляром понад 20 років. Колеги говорять про нього як про висококваліфікованого робітника. Залишилися дружина і двоє дочок.

У Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві повідомляють, що слідство триває. Припускають, причиною могло бути недотримання правил безпеки під час монтажу балкона третього поверху.

Смертей на виробництві в області побільшало порівняно з минулим роком. Олександр Пилипчук став 11-м загиблим на вінницьких підприємствах цьогоріч. Загалом зареєстрували 105 нещасних випадків.

Зараз ви читаєте новину «Будівельника вбило балконною плитою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути