четвер, 04 лютого 2010 18:06

Аквапарк "Маяк" дарує закоханим бонуси

Автор: фото надане спорткомплексом ”Маяк”
  У аквапарку ”Маяк” можна не лише покататися з гірок, але й зробити масаж біля гідромасажних форсунок (на передньому плані)
У аквапарку ”Маяк” можна не лише покататися з гірок, але й зробити масаж біля гідромасажних форсунок (на передньому плані)

В одній з легенд ідеться: грецька богиня кохання Афродіта народилася з морської піни. Коли вона виходила з води, там, де ступала її нога, з"являлися червоні троянди. Сьогодні їх вважають символом кохання.

У Вінниці романтичні почуття народжуються в єдиному в місті критому аквапарку "Маяк"на вул. Порика, 28. Адже до Дня святого Валентина тут діє спеціальна акція. Тим, хто 12, 13, 14 лютого придбає місячний абонемент у басейн, адміністрація дарує бонус — три безкоштовні заняття.

— Майже 20 відсотків знижка, бо звичайний абонемент розрахований на 12 відвідувань, — розповідає Олена Панчук, 47 років, старший адміністратор аквапарку "Маяк". — Нашим відвідувачам ми гарантуємо сонячний настрій, оздоровлення, безпечні розваги та гарний відпочинок.

В аквапарку працюють шість басейнів різного типу. Одночасно тут можуть перебувати приблизно 200 осіб. Найбільше відвідувачам подобається великий басейн з атракціонами: швидкісними гірками, підводними гейзерами, гідромасажними форсунками та водоспадами.

— Класно придумали з цією акцією! А то я все голову собі ламав, що подарувати дівчині на День Валентина. Тепер проблему знято,— радіє 22-річний Антон. — Сподіваюся, моїй Тетяні сподобаються заняття аквафітнесом і спа-басейн з ефектом бульбашкової ванни. Треба ще батькові підказати цю ідею. Хай зробить подарунок для мами. У басейн приходять літні жінки: розбивають під водоспадами остеохондроз.

Малюків навчають плавати

Аквапарк "Маяк" є центром сімейного оздоровлення та відпочинку. Тут можуть отримати комплекс різних оздоровчих процедур і підняти настрій розвагами у воді як малюки, так і дорослі. Заклад відвідують трудові колективи, шкільні класи, студентські групи.

— У дитячому басейні "Малятко" температура води плюс 28–30 градусів. Є гірки, атракціони. Але головне те, що малюків із 2-місячного віку до 6 років навчають плавати, — говорить адміністратор. — Заняття проводить досвідчений тренер Тетяна Пустовіт. Для Вінниці це новинка. Ніхто, крім нас, не надає таких послуг.

У спортивному басейні досвідчені інструктори вчать плавати відвідувачів всіх вікових груп, починаючи з 6 років. Охочі можуть опанувати різні види плавання або вдосконалити свої навички. Працюють групи спортивного плавання у зручний для школярів час.

Олена Панчук зазначає, що адміністрація аквапарку "Маяк" постійно робить приємні сюрпризи для відвідувачів.

— Акція до Дня святого Валентина не єдина. Ми передбачили також 20-відсоткові знижки для інвалідів та іменинників, — говорить Олена. — Дорослий може безкоштовно провести з собою дитину зростом до метра. Заощадити кошти та час допоможуть універсальні абонементи. Вони розраховані на шість, 12, 18 та 24 відвідування на місяць.

Серед послуг аквапарк "Маяк" пропонує зону релаксації. Це дві фінські сауни, нагріті до +85...+95°С та +95...+105°С, хамам — турецька лазня із +55°С, пілінг, масажний кабінет і кімната відпочинку. Працює кафе. Користуючись послугами аквапарку "Маяк", ви зможете поліпшити здоров"я, омолодити організм, підтримати гарну фізичну форму, повернути душевну рівновагу.

Аквапарк працює з 10.00 до 22.00 щодня, без вихідних. Телефон для довідок: (0432) 51 34 45, 51 33 57.

Зараз ви читаєте новину «Аквапарк "Маяк" дарує закоханим бонуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути