Понад 30 кг відбірної свинини пішло на шашлик завдовжки 6,5 м. Його зробили в місті Красилові на Хмельниччині під час святкуванні Дня Незалежності.
Готували страву десять учнів і майстрів виробничого навчання місцевого професійного ліцею.
— На металевий шампур довжиною шість із половиною метрів, нанизали кусочки маринованого м"яса, яке потім замотали у фольгу. Смажили на шести мангалах, використовуючи спеціальне деревне вугілля, — каже керівник групи кухарів Тетяна Ліпчинська.
Шашликом безплатно пригощали всіх, хто прийшов минулої неділі на головний майдан Красилова. Тим часом малеча розважалася на гірках, каруселях та атракціонах казкового містечка "Живчик". Його встановило красилівське дочірнє підприємство заводу "Оболонь".
— Сподобалося з"їжджати із гірок і стрибати на надувному кораблі. Тепер буде куди піти після уроків, — із задоволенням ділиться враженнями 8-річний Іванко Кізюн.
Коментарі