пʼятниця, 14 березня 2008 18:00

102 багатодітним сім"ям видадуть безплатні проїзні

Батьки, що мають п"ять і більше дітей до 18 років, із березня безплатно їздитимуть у громадському транспорті Вінниці. З міського бюджету на це виділено 257 тис. грн.

Петро та Лілія Гнатишини виховують шестеро дітей. Найстаршому Данилові — 6 років. Найменшому Вові — кілька місяців. Сім"я мешкає в однокімнатній квартирі. Петро працює різноробочим у костьолі. Щомісяця з їхнього бюджету 160 грн йде на проїзні. Цього місяця від міської влади отримали проїзні квитки.

Для отримання безплатного проїзного батькам потрібно з паспортом, свідоцтвами про народження дітей прийти до управління праці та соцзахисту населення міськради. Там видадуть довідку. Її пред"явнику щомісяця видаватимуть проїзні у вінницькому трамвайно-тролейбусному управлінні.

За словами начальника управління праці та соцзахисту населення Вінницької міськради, 52-річної Тетяни Савицької, безплатні проїзні уже отримали 29 родин. Усього у Вінниці 102 такі сім"ї.

Зараз ви читаєте новину «102 багатодітним сім"ям видадуть безплатні проїзні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути