Ексклюзиви
пʼятниця, 14 січня 2011 02:15

Жінка покусала працівника ДАІ

Автор: фото з сайта www.tsn.ua
  Світлана Борисівна сідає у власну ”мазду” на вулиці Оболоня в Тернополі
Світлана Борисівна сідає у власну ”мазду” на вулиці Оболоня в Тернополі

О 14.30 10 січня на вул. Оболоня у Тернополі співробітники Державтоінспекції зупинили синю "мазду". На лобовому склі машини не було талона про техогляд. За кермом сидів 26-річний Анатолій.

— Шофер нервував. Він не мав ні техпаспорта, ні доручення на авто, — розповідає Микола Лецкалюк із прес-служби обласної ДАІ.

Наркологічна експертиза підтвердила, що водій п'яний. Автомобіль забрали на арештмайданчик. Анатолій подзвонив власниці "мазди" 44-річній Світлані.

— Жінка з криками "То мій автомобіль! Не віддам!" сіла в машину і намагалася закритися. Скандалила, погрожувала усіх посадить. Наш інспектор 28-річний Андрій тримав ручку передньої дверці. Жінка затиснула його руку дверцятами і двічі вкусила, — додає Лецкалюк.

Світлана Борисівна, власниця туристичної фірми, розповідає цю історію по-іншому:

— Машина і справді не мала техогляду. Бо у "мазді" електроніка "полетіла", перепрошивати кабелі треба. А це мінімум півроку. Шофер мав перегнати авто за 100 метрів до майстерні. Дзвонить мені й каже: авто забирають. Я приїхала на арештмайданчик. Сумку поставила, сіла у машину. Тут інспектор підбіг, кричить: "Ти хто така?" Я пересіла на місце водія. Даїшник — коло мене. Показую йому паспорт, техпаспорт. А він за техогляд далі толкує і нічого слухати не хоче. Вони з напарником намагалися силоміць витягти мене з машини. Один за руки тягне, другий за ноги. Потім один заламав мені праву руку. Від больового шоку мусила його вкусити за палець. Аж тоді відпустив. Приїхала прокуратура, забрали документи.

Світлана Борисівна того вечора ходила до травмпункту.

— Кисть заніміла, трьох пальців не відчувала. Маю велику гематому, — говорить. — А той інспектор людина неадекватна, не має ні совісті, ні честі мундира. Він мені у сини годиться, а "сукою" обзивав.

Поки що ніхто до суду не звертався.

Зараз ви читаєте новину «Жінка покусала працівника ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути