середа, 12 жовтня 2011 05:00

Зібров заборонив "регіоналам" крутити його пісню

Пісню артиста 54-річного Павла Зіброва "Єднаймося" по кілька разів на день умикають на вул. Хрещатик перед Печерським судом. Її використовує організатор пікету проти Юлії Тимошенко, колишній нардеп-"регіонал" Олег Калашніков.

— Пісню крутять кожні 20 хвилин із шаленою гучністю, — каже Павло Зібров. — Мене зненавиділо за це половина Києва. Люди шлють листи: "Паша, прекрати петь", "Паша, можно, тише?". А дехто взагалі грубо посилає подалі. Мої діти сміються, кажуть, що я тепер за Партію регіонів співаю. Мого сусіда Гаріка Кричевського, коли бачить мене, тіпає.

У співака не просили дозволу на використання твору.

— Я автор слів, музику написав Петро Мага. Створили пісню на замовлення "Загальновоїнської спілки". Майнові права я нікому не передавав. Тому якщо вже використовуєте мене, то платіть за це. Якби в нас були нормальні закони, за чотири місяці я міг би на "мерседеса" заробити.

— Пан Павло хай подякує за такий піар, бо пісня стала мегапопулярною, — відказує 49-річний Калашніков.

До суду артист не звертався.

— У Печерський суд на Калашнікова подавати смішно. Вони ж там усі заодно. З мене тільки всі сили вимотають. Я вперше зіткнувся з таким нахабством. Якщо Калашнікову так подобається цей гімн, то хай співає його сам, а не використовує мій голос. Єдине, що я міг зробити, — це публічно вибачитися перед людьми, що пісня порушує їхній спокій.

По той бік Хрещатика, де розташувалися прихильники екс-прем'єра, лунає пісня Павла Зіброва "Будь щаслива, Юля, будемо і ми". Під час президентських виборів 2010-го співак підтримував Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Зібров заборонив "регіоналам" крутити його пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути