Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2007 07:08

Залізничні квитки продаватимуть через Інтернет

Наступного року ціни на залізничні квитки в Україні не підвищуватимуться. Про це повідомив перший заступник начальника Головного пасажирського управління Укрзалізниці Олександр Іванько.

— Нині діє відповідна постанова Кабінету Міністрів України, — каже Олександр Васильович. — Тарифна політика на залізничні перевезення не змінюватиметься. Отже, у планах Укрзалізниці таких змін теж немає.

Із наступного року планують почати продавати залізничні квитки через Інтернет. Нині розробляють систему розрахунку банківськими платіжними картками. До кінця цього року на вокзалах найбільших обласних центрів встановлять 158 терміналів. У них теж можна буде купити квитки.

Із 21 листопада придбати проїзні документи, окрім пільгових і безкоштовних, можна без паспорта чи іншого документа, що засвідчує особу. Склеєні, намочені, обгорілі, розірвані квитки можна поновити.

Окрім того, Укрзалізниця наступного року надалі безкоштовно перевозитиме дітей до 16 років. Це діти-сироти, інваліди, діти військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов"язків, та діти загиблих шахтарів.

Зараз ви читаєте новину «Залізничні квитки продаватимуть через Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути