пʼятниця, 17 лютого 2012 05:30

Закрили сайт скарг на даїшників

Із вівторка сайт "Дорожнього контролю" — громадської організації, що відстоює права водіїв і викриває корупційні дії працівників Державтоінспекції, тимчасово не працює. Його закрили за постановою Деснянського районного суду Києва. Причиною називають позов даїшника Геннадія Гетманцева на власника сайта Ростислава Шапошникова. Не сподобалися коментарі відвідувачів інтернет-ресурсу під матеріалом про нього.

— Це лише привід, — говорить керівник прес-служби "Дорожнього контролю" Єгор Воробйов, 29 років. — У нас на сайті коментарі пишуть багато відвідувачів: це і водії, і працівники ДАІ. До речі, у коментарях останніх багато нецензурної лексики. Не раз були погрози в наш бік та образи. Наш програміст через айпі-адресу вирахував, що пишуть із департаменту ДАІ. Справжньою причиною закриття є теми, яких ми торкалися на сайті. Останній місяць у нас публікували матеріали про те, як даїшники крадуть у водіїв машини, як давлять людей. За останні два роки таких злочинів стало у десятки разів більше. Закриття нашого ресурсу суперечить основним вимогам Конституції: свобода слова та права на висловлювання. Україну хочуть перетворити на Північну Корею.

Цього тижня запрацює тимчасова інтернет-сторінка "Дорожнього контролю", зареєстрована у Західній Європі.

— А протягом наступного тижня ми відновимо свій сайт. Але на іншому хостингу, звісно, неукраїнському, — додає Воробйов.

Зараз ви читаєте новину «Закрили сайт скарг на даїшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути