вівторок, 20 червня 2017 07:10

Загинули шестеро військовослужбовців

12 червня під Волновахою на Донеччині загинув 44-річний Олег Майстришин. Бійцю відірвало ноги снарядом, що залетів у розташування частини. Чоловік родом із села Підгірне Старокостянтинівського району Хмельницької області. Залишилися матір і син.

О 23:15 13 червня під час артилерійського обстрілу поблизу селища Луганське Бахмутського району Донеччини загинув 42-річний Микола Гайдук. Був старшим солдатом в окремому мотопіхотному батальйоні "Патріот" 53-ї бригади. Родом із Нікополя Дніпропетровської області. На фронт пішов добровольцем 2014-го. Після повернення додому займався волонтерством. Згодом підписав контракт і знову вирушив на передову. Залишилися матір, брат, дружина та двоє синів – Марк і Микола.

40-річний Сергій Яремчук загинув 15 червня поблизу селищ Талаківка та Гнутове на Донеччині. Куля потрапила в легені. Сержант Яремчук родом із міста Калинівка Вінницької області. Залишилися дружина та неповнолітня донька.

Того ж дня близько 22:00 помер 27-річний Євген "Юджин" Сарнавський. Був командиром саперної роти в 72-й бригаді.

– 8 червня Євгену розтрощило ноги під час розмінування поблизу села Новоселівка. Він був у комі, помер не приходячи до тями, – каже прес-офіцер бригади Олена Мокренчук.

На фронті – з 2014 року, розміновував території поблизу Волновахи, у Гранітному, Авдіївці та довколишніх прифронтових селах. Залишилися матір і вагітна дружина.

16 червня о 4:20 поблизу селища Новотошківське Новоайдарського району на Луганщині отримав смертельне кульове поранення 42-річний Михайло Мочернюк. Старший солдат, служив механіком-водієм у 93-й бригаді. Родом із села Борівське Шевченківського району Харківської області. Залишилися дружина та син.

23-річний десантник Олег Стовбовенко загинув у зоні АТО 17 червня. Родом зі Снігурівського району Миколаївщини. Проживав у Миколаєві. Залишилися батьки та сестра.

Зараз ви читаєте новину «Загинули шестеро військовослужбовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути