Ексклюзиви
пʼятниця, 29 вересня 2017 05:35

З України депортували 36 кримінальних авторитетів

До Києва з'їжджаються злодії в законі з усіх регіонів України та з-за кордону. Намагаються контролювати кримінальну ситуацію в місті, каже начальник поліції столиці Андрій Крищенко.

— Серйозних організованих злочинних угруповань немає. Але міграція груп із Донецька, Луганська й Криму відбувається постійно, — пояснює. — Це не пов'язано з бойовими діями чи анексією. Київ завжди приваблював, бо це — центр країни, тут гроші, вищий рівень життя, зарплат. Приїжджають представники закордонного криміналітету з Грузії та Абхазії.

Злодіїв у законі поліція депортує з України. З початку року вигнали 36 осіб, кажуть у МВС.

— У Київ з'їжджаються, бо тут із ними практично ніхто не бореться, — говорить Михайло Корнієнко, 69 років, екс-начальник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю України. — На Донбасі — війна, у Грузії злодіїв швидко саджають, у Росії своїх "пасуть". А в нас найстрашніше, що може бути для них, — депортація. Відповідальності за правопорушення немає.

Зараз ви читаєте новину «З України депортували 36 кримінальних авторитетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути