вівторок, 02 липня 2013 06:15

"З кожною жінкою виходить інакше. Навіть пахнуть по-різному"

Автор: Малюнок: Володимир КаЗАНЕВСЬКИЙ
 

— Складати список я почав у школі, в дев'ятому класі, — розказує 23-річний Дмитро з міста Дрогобич на Львівщині. — Тоді на останній сторінці в щоденнику писав прізвища тих, з ким мрію переспати. Серед них була молода вчителька з англійської мови, чотири старшокласниці й однокласниця Альонка, з якою сидів за одною партою.

З рудим Дмитром зустрічаємось у столичному ресторані "Мафія". Він замовляє суші та сухе біле вино. Дістає із сумки блокнот у коричневій палітурці. У ньому списані дев'ять сторінок. На кожній 10 імен, прізвищ і прізвиськ жінок, із якими кохався. Навпроти трьох — Катюха, Люда-Форсаж і Свєтік цифри 4, 6 і 49.

— Це дівчата, з якими спав більше одного разу. Решта були на одну ніч, — пояснює Дмитро. — У школі мене прозивали кавунчиком, бо любив добре поїсти і мав живіт. Дівки на мене уваги особо не звертали. В 11-му класі я серед пацанів один остався дєвствєнніком. На випускному вечорі замутив з Альонкою. Вона мене зробила чоловіком. Усе сталося так швидко, що навіть презерватив одягнути не встиг. Нікому не хвалився. Наступного дня хотів її на побачення запросити, але друг мене випередив. Подзвонив і каже, що моя Альонка того вечора усім розказала, який я толстячок-бистрячок.

Доти так на самолюбство мені ніхто не наступав. Тиждень із дому не виходив. Став зажатий. Щоб забути про невдалий секс, дивився бойовики і готувався до вступних іспитів. Тоді зненавидів усіх жінок. Рішив, що буду так само трахати і кидати їх. Поїхав у Київ. Вступав у три університети, але прийняли тільки в авіаційний. Почав худати. Хотів дівчатам подобатися. У вересні в клубі з одною замутив. Якби мав куди її везти, того вечора мені дала б. Але я жив у гуртожитку. На третьому курсі в Київ перебралася мамка. Улаштувалася на роботу нянею. Її дома майже не бувало. Водив кого хотів. Я з дівками не панькаюся. Переспали, і до побачення. Душ пропоную прийняти. Викликаю таксі й відправляю додому. Обіцяю передзвонити, але майже ніколи не дзвоню. Якщо наярюють, ігнорую.

У щоденнику налічую двох Анжел, по сім Юль та Ань, 12 Світлан. Навпроти всіх коханок зазначена дата, де-не-де година статевого акту.

— Клинить мене на Свєт. Одного разу в блондинку Свєту влюбився. Навіть жити їй разом запропонував. Потім вона забагато вимагати стала. Та й секс із нею набрид. Хотів тоді щоденника спалити в раковині. Добре, що не встиг. У квартиру мама ввійшла.

— У списку немає повій чи жінок, яких брав би насильно. Усі спали зі мною з власної згоди й не за гроші. Міг коктейлем угостити, але особливо не тратився. Зареєструвався на сайті, де знайомляться для сексу. Дві дівчини звідти мав, але мене не вразили. В інтернеті все оманливе — на фотці Анджеліна Джолі, а на побачення приходить пишка. Люблю брати товар, коли бачу його вживу.

Більшості партнерок Дмитра від 18 до 28 років.

— Найстаршій Наталі 48 було, але виглядала, як 30-річна. Коли з нею кохалися, син її додому повернувся. Виявилось, ми в одному університеті вчимося, він на рік молодший. Наталя мене на балконі сховала.

— Катя і Таня — мої одногрупниці-лесбіянки. Кохалися раз, і більше не хочу. В такому сексі нема сокровенності. Доки одну трахаєш, інша чекає. Таке враження, що за тобою підглядає прихована камера. Мій рекорд — троє за один день: уранці в гуртожитку з першокурсницею, після пар у туалеті з готкою, ввечері в клубі — з на голову вищою за мене.

Можна повторювати одні й ті самі пози і рухи, але з кожною жінкою все виходить інакше. Навіть пахнуть вони по-різному. Не люблю дівчат із накачаними губами. Люблю їх укусити, коли цілую. А з накачаних боюся, аби ботокс не витік.

5000

коханців мала британка 25-річна Ніккі Лі. Працює терапевтом. У вільний від роботи час бере учать у фотосесіях. Займатися сексом почала у 16 років. Щоб не забувати імена коханців, записує їх у щоденник. Навпроти чоловіків, які сподобалися, ставить зірочку. Не спить з одним партнером двічі. Щоб залицяльники не турбували, дає фальшивий номер телефона. Рекордом вважає секс одночасно із чотирма партнерами на іспанському острові Ібіца торік. Двічі на місяць відвідує гінеколога.

Зараз ви читаєте новину «"З кожною жінкою виходить інакше. Навіть пахнуть по-різному"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути