Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2017 07:15

Поблизу Кримського загинули четверо бійців

Четверо бійців 16-го батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади із роти "Донбас" ЗСУ загинули 23 листопада на Світлодарській дузі неподалік сіл Кримського й окупованого Жолобка на Луганщині.

У бою сили АТО зіткнулися зі штурмовою групою терористів. Ворог прикривав її вогнем із артилерії. Бій тривав майже 8 год.

Спершу стало відомо про смерть сержанта з матеріального забезпечення в роті "Донбас" Дениса "Ніндзі" Кривенка із Дніпра. Він — батько двох синів і доньки.

"Боялася найбільше сказати малюкам, що наш тато загинув. Ти назавжди в нашому серці, коханий", — написала в соцмережі його дружина Жанна.

Трьох інших вважали безвісти зниклими. За дві доби терористи ЛНР знайшли їхні тіла та передали українським військовим. Один наш боєць потрапив у полон. Це — Роман Фурсов. У нього — осколкова рана спини, руки і рвана рана голови, відірвана частина лівого вуха.

Старший лейтенант Олександр "Тюмень" Тюменцев, 39 років, із Лубен Полтавської області був командиром гранатометного взводу роти вогневої підтримки. Хотів витягнути поранених, але сам потрапив під вогонь.

Сержант 45-річний Олександр "Баня" Сухінін — переселенець із Макіївки на Донеччині. Був командиром гранатометного відділення в роті "Донбас". У нього залишилися дружина Людмила в Києві, дорослі дочка й син.

Солдат Сергій "Шева" Шевченко, 43 роки, з Новопокровки Чугуївського району Харківської області був гранатометником у роті "Донбас".

Втрати ворога за добу склали 17 людей: вісім загиблих і дев'ять поранених, повідомили у штабі АТО. Протягом 23 листопада бойовики сім разів обстріляли позиції української армії. У половині випадків українські бійці змушені були давати відповідь вогнем.

Зараз ви читаєте новину «Поблизу Кримського загинули четверо бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути