пʼятниця, 28 липня 2017 00:15

Восьмеро безробітних отримали роботу

Центр безпеки громадян відкрили у селі Війтівці Хмільницького району на Вінниччині. До його складу входять пожежна частина, поліцейська дільниця і пункт швидкої допомоги.

Війтівці належать до Жданівської об'єднаної територіальної громади. Звідти на облаштування Центру виділили 2,1 млн грн. Придбали необхідну форму, запчастини, меблі та інвентар.

— Раніше пожежники приїжджали із райцентру Хмільник — за 12 кілометрів. Тепер пожежна команда стоїть у центрі села, — говорить начальник Центру безпеки Володимир Ус, 61 рік. — Для пожежної частини реконструювали колишню сільську комору. Є гараж для автомобілів, кімнати для начальника, пожежників, дільничного і медичної частини. Маємо пожежні автомобілі на базі ЗіЛа і "Газона". Один дала служба із надзвичайних ситуацій, а другий придбав місцевий цукровий завод.

У команду набрали восьмеро чоловіків. Усім до 30 років. Раніше були безробітні. Всі пройшли навчання. Чергують добу через три по дві особи. Цього мало. Тому набиратимемо ще людей. Хочемо, аби на чергування виходили троє.

Крім Війтівців, Центр безпеки громадян обслуговуватиме ще чотири села, які належать до Жданівської територіальної громади — Дібровка, Ольгине, Качанівка та Семки.

Подібні центри збираються відкрити у Донецькій, Дніпропетровській, Львівській, Полтавській і Тернопільській областях.

Зараз ви читаєте новину «Восьмеро безробітних отримали роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути