вівторок, 04 березня 2008 07:10

Ворожка помогла знайти потопельників

Франку Руферку з села Забріддя Черняхівського району на Житомирщині минулого понеділка виповнилося 10 років. Після школи він з 6-річним товаришем Олександром Бабичем пішли на ковзанку на місцевий ставок. Після того хлопців ніхто не бачив.

Коли діти не прийшли додому, родичі почали шукати їх.

— У міліцію заявили через два дні після зникнення, — кажуть у прес-службі управління МНС Житомирщини. — Черняхівські правоохоронці повідомили усі райвідділи міліції. Із Житомира прислали 30 курсантів військового інституту.

Чотири дні дітей шукали полями, лісами, навколишніми селами. Бабуся Сашка поїхала до ворожки. Та сказала, щоб шукали в очереті.

— Ніхто й не додумався б шукати хлопців у ставку. Вони не перший раз пішли на лід кататися, — говорять у сільраді Забріддя. — У селі всі дітлахи зимою там сидять. Ніколи утоплеників не було.

Хлопчиків підняли з дна минулої п"ятниці по обіді. Наступного дня їх поховали.

У Франка Руферка була лише мати, інвалід першої групи. Олександра Бабича з двома братами та сестрою виховувала бабуся. Батько нещодавно покинув сім"ю. Мати працює в Київській області. За 11 днів Сашкові виповнилося б 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Ворожка помогла знайти потопельників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути