Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2018 05:30

Волонтери організували "швидку" для безпритульних тварин

Майже 100 волонтерів організували "Швидку допомогу" для безпритульних кішок і собак. Тварин безкоштовно стерилізують, годують. Допомагають притулкам. Їздять на фургоні "Пежо Боксер" і елітному кросовері "Ренж Ровері Евок". На автомобілях написано: "Безкоштовна собача допомога".

— Заявки приймаємо на сайт і телефоном. На виклики виїжджаємо з шостої ранку. За день обслуговуємо понад десяток собак і котів, — розповідає координатор проекту Інна Васильченко, 25 років. — Здебільшого люди просять стерилізувати тварин. Приймаємо виклики лише на безпритульних. Спершу просимо людей самим допомогти собакам чи котам, інструктуємо. Якщо не можуть цього зробити, виїжджаємо. Постійно в організації зі мною працюють два водії, майже сотня волонтерів допомагають. Якщо ми на виклику, телефонуємо знайомим таксистам. Вони безкоштовно привозять потерпілих до нас. Ми доставляємо тварину в клініку й оплачуємо її лікування. Наприклад, якщо пес порізав лапу, платимо 60 гривень. Якщо переламав хребет, рахунок сягає 10 тисяч. Водночас шукаємо для них дім.

Допомогу безпритульним тваринам повністю оплачує організатор Ельшан Мехтієв. Волонтери стерилізували понад 100 собак.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери організували "швидку" для безпритульних тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути