вівторок, 02 квітня 2013 05:00

Володимир Кличко зіграє весілля влітку

Кажуть, що український боксер 37-річний Володимир Кличко одружується із голлівудською актрисою 23-річною Гейден ПанеттЬєрІ. За чутками, вони вже заручилися, а весілля планують зіграти влітку.

— Мало хто знає про це. Гейден навіть не носить каблучку, яку Володимир подарував їй на заручини. Хоче зберегти все в таємниці. Але все йде до того, що влітку відбудеться весілля, — кажуть в оточенні пари.

— Ми справді з Володимиром відновили свої стосунки. Але про більше казати не хочу.  Я щаслива, і це єдине, що має значення, — каже Панеттьєрі. — Звичайно, я вже не проти осісти й завести сім'ю. Я народжена, щоб бути турботливою матусею. І ще я намагаюся нічого не руйнувати в цьому житті. Моя основна мета щось створювати.

Нічого не коментує і помічниця Володимира — Ангеліна.

— Ми, як і всі, дізналися про ці чутки з інтернету. Сам Володимир ще нічого не говорить. Зараз він готується до бою з італійським боксером Франческо Піанетою. Бій буде 4 травня.

Кличко і Панеттьєрі почали зустрічатися ще 2009 року. Але через напружений робочий графік та постійні роз'їзди за два роки пара розійшлась. Вони залишились друзями. Разом почали з'являтися на початку цього року. Тоді святкували Новий рік в Дубаях, а потім відпочивали в Маямі.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко зіграє весілля влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути