Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2010 02:08

Власник розбитого "Еталона" втік до Москви

Із міста Марганець на Дніпропетровщині до приміського села Городище перестали ходити маршрутки.

— Було чотири автобуси, — каже 52-річна Наталя Вербова з Городища. — Коли приїхала комісія, вони десь ділися. Їздимо міським автобусом від переїзду.

Селянки сідають у бусик. Дають водієві по 2,5 грн.

— Той "Еталон", що розбився, був самий прилічний і надьожний. Усі старалися на нього сісти, — говорить літня жінка в темно-зеленій хустці. — Інші три — то нема слів. Перший горбатий, бо всі стоячі з нього горбатими вилазять. Там рівно стояти не можна. Тряс так, що протрясав застой у венах. Другий був дірявий, пол у нього провалився. Хто з пасажирів не знав, падав у ту дірку. Одну бабу раз витягали за руки, бо вона обома ногами в діру стала і на асфальті опинилася. Добре, що автобус стояв. Третій був великий, як рейсові до Дніпропетровська. Їхав мєдленно, бо на поворотах у селі погано було розвертатися.

Маршрутка стає на зупинці. Водій рахує вільні сидячі місця.

— Заходить тільки п'ять чоловік, — відчиняє двері пасажирам. — Більше не візьму, не лізьте. Мені самому невигідно порожняком їхати, але штраф більший буде. Почекайте ще пару днів, і все наладиться.

Стоячі пасажири виходять.

— Власник того "Еталона" втік у Москву, — розповідає таксист Олександр із Марганця. — Злякався, що за поламані маршрутки його посадять. У нього кілька машин по місту бігають, і всі розвалюхи.

Зараз ви читаєте новину «Власник розбитого "Еталона" втік до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути