четвер, 20 січня 2022 06:05

Вкрадені листоношею гроші повернуть через суд

— Моя мати 87‑річна Поліна Литовченко живе в селі Яхнівка Ніжинського району на Чернігівщині, — розповідає читачка Ніна Фесенко, 67 років. — Щороку сестра забирає її на зиму до себе, на літо відвозить у село. Торік мати повернулася в Яхнівку 30 квітня. Мала отримати на пошті 1670 гривень на паливо, але їх не дали. У відділенні сказали, що гроші видали 23 квітня. Кому — невідомо.

Ніна Фесенко написала заяву начальнику поштового відділення.

— Нам сказали, що та листоноша, яка видавала гроші, звільнилася. Ми написали заяву в поліцію. Поліцейські приїхали, опитали нас, і все. Пізніше відповіли, що справа не кримінальна. Як отримати гроші?

— В середині 2021 року на начальника відділення поштового зв'язку почали надходити скарги від населення на якість обслуговування. Його звільнили, — говорить співробітниця АТ "Укрпошта" Ірина Мельник. — Розслідувати заяви почала поліція. Вона має встановити факт фальсифікації підписів з метою привласнення коштів.

Звільнений працівник Укрпошти не уникне відповідальності. Якщо його провину доведуть, гроші на користь потерпілих стягне суд.

Зараз ви читаєте новину «Вкрадені листоношею гроші повернуть через суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути