Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 07:14

Винуватець ДТП хотів вилетіти до Ізраїлю

У київському аеропорту Жуляни затримали 22-річного Сергія Калиновського, студента Інституту міжнародних відносин. Приватним рейсом хлопець намагався вилетіти до Ізраїлю. В Україні він перебуває на підписці про невиїзд.

— Рейс на Тель-Авів був замовлений нібито для перевезення хворої дитини, — розповідає Володимир Поліщук, 42 роки, із прес-служби МВС.

У ніч із 29 на 30 травня на столичному бульварі Шевченка Сергій на своєму "БМВ" врізався у припарковані "жигулі". У результаті водій машини Володимир Куліковський та пасажирка іномарки 25-річна Анастасія Броннікова загинули.

Свідки розповідають, що близько п"ятої ранку Калиновський їхав зі швидкістю 140–160 км/год. "БМВ" пролетіло на червоне світло. За мить сталася аварія. Після ДТП винуватця забрали його охоронці. Вони їхали позаду. Відвезли його до приватної лікарні "Біофармтех". До дівчини ніхто не підійшов. "Швидку" викликали таксисти.

Міліція порушила кримінальну справу. Однак 5 червня Шевченківський райсуд звільнив Калиновського з-під варти.

Сергій Калиновський — син бізнесмена Зиновія Калиновського, а його мати — колишня дружина Дмитра Фірташа, співвласника компанії "РосУкрЕнерго".

Калиновському загрожує 12 років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Винуватець ДТП хотів вилетіти до Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути