пʼятниця, 19 серпня 2011 06:00

Віктор Пинзеник переніс інфаркт

Колишній міністр фінансів 57-річний Віктор Пинзеник перебуває у лікарні "Феофанія". 9 серпня у нього був інфаркт міокарда.

У вівторок мав свідчити у Печерському райсуді по "газовій" справі Юлії Тимошенко. Але передав до суду лікарський висновок, що він у відділенні інтенсивної терапії, кардіології "Феофанії" та йому протипоказане хвилювання.

Невідомо, скільки політик буде у лікарні. Говорити про це відмовляється.

— Почуваюся нормально. Ну, для чого тут якісь коментарі? — каже та кладе слухавку.

— Коли дізнався, перша думка була — "дипломатична" хвороба, коли навмисне вдають ніби хворіють. Але, з'ясувалося, у нього все серйозно, — говорить "бютівець" Володимир Філенко, 55 років. — Дзвонив йому у середу. Його перевели до одномісної палати, почувається краще. Ми довго не говорили, бо не хотів його напружувати. Просто побажав здоров'я.

Депутати планують відвідати Пинзеника. Кажуть, інфаркт стався через те, що забагато палив. В одному з інтерв'ю політик розповідав, що викурює до трьох пачок та випиває до 15 чашок кави на день. На посаді міністра мало спав, працював у вихідні.

У січні інфаркт був у віце-прем'єра Бориса Колеснікова, а торік у жовтні — у радника президента Ганни Герман. Провели у лікарні по три тижні.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Пинзеник переніс інфаркт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути