Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2013 05:45

Віктор Медведчук привів до "Макдональдзу" трьох охоронців

Автор: фото: Галина Остаповець
  Віктор Медведчук, колишній голова Адміністрації президента Кучми і кум президента Росії Володимира Путіна, обідає 3 червня в ”Макдональдзі” на Севастопольській площі в Києві. Доньці Дарині замовив морозиво з наповнювачем, дружині Оксані — макпиріг, картоплю фрі, морозиво макфлурі та каву, собі — чизбургер
Віктор Медведчук, колишній голова Адміністрації президента Кучми і кум президента Росії Володимира Путіна, обідає 3 червня в ”Макдональдзі” на Севастопольській площі в Києві. Доньці Дарині замовив морозиво з наповнювачем, дружині Оксані — макпиріг, картоплю фрі, морозиво макфлурі та каву, собі — чизбургер

3 червня політик Віктор Медведчук, 58 років, обідав у "Макдональдзі" на столичній Севастопольській площі. Привіз дружину — телеведучу Оксану Марченко, 40 років, та доньку Дарину, 9 років.

Дружині замовляє макпиріг, картоплю фрі, морозиво макфлурі та каву. Донька їсть морозиво з наповнювачем, батько — чизбургер.

Медведчук у футболці й кофті з капюшоном. Марченко з білою сумкою "Біркін" від бренду "Гермес". Такі коштують від $7,5 тис.

Родину супроводжують троє охоронців. Один — за столиком господарів. Другий — біля дитячого вагончика. Третій п'є принесену кока-колу за сусіднім столом.

Поївши, подружжя сідає до чорного "Рендж Роверу". За кермом — Оксана. Попереду й позаду джипа їдуть охоронці чорним БМВ-7 та "Рендж Ровером". Рушають у напрямку столичної Солом'янської райдержадміністрації.

— Круті зірки рідко сідають за столик. Зазвичай заїжджають лише на макдрайв, — каже працівник фаст-фуду. Прізвища просить не називати. — Колись заходила співачка Еріка. Були ще учасники "Фабрики зірок": Стас Шурінс, брати Борисенки. Першому малолєтки не дали спокійно поїсти. Накинулися біля каси, аж пищали. Шурінс — хлопець чемний, литовець. Хвилин 20 фоткався з усіма. Така черга утворилася, що люди не могли робити замовлення. Знайомий працює в "Макдональдзі" на автовокзалі. Розповідав, як до них заїжджала Таїсія Повалій. Була в чорних окулярах. За кермом джипа сидів її чоловік Ігор Ліхута. Хутко взяли їжу в пакеті й утекли.

— А в "Макдональдз" біля РАЦСу на проспекті Перемоги заїхав Жан-Клод Ван Дамм, — сміється касир. Сидить за столиком після закінчення зміни, п'є чорний чай. — А він же не такий, як оце наші пихаті. Вітався, усміхався, роздавав автографи. З ним уся зміна перефотографувалася. Замовив біг макменю — два гамбургери з яловичини з овочами, велику порцію фрі та колу. Дав 40 доларів. Насправді таке коштує 32 гривні.

Віктор Медведчук, екс-глава адміністрації президента Леоніда Кучми, пішов із політики після помаранчевої революції. Торік у березні створив рух "Український вибір", що виступає за приєднання України до Митного союзу.

— На концерти вони не ходять. Публічних заходів не відвідують. Хіба що Оксані вручають якусь премію, — розповідають в оточенні Марченко. — Кілька разів Медведчук приходив на репетиції шоу "Україна має талант" і "Х-Фактор", що веде Оксана. Годував усіх булочками. Кажуть, ударився в спорт. П'ять разів на тиждень ходить у спортзал. Щоранку бігає по 5 кілометрів.

Статки Віктора Медведчука оцінюють у $460 млн. 2008-го він посідав 57-е місце у списку найбагатших українців. Улітку родина живе переважно у власному будинку в кримському селищі Сімеїз.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Медведчук привів до "Макдональдзу" трьох охоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути