Ексклюзиви
понеділок, 30 квітня 2007 07:03

Віктор Цуровський продав односельчанина

У середу міліціонери затримали 31-річного Віктора Цуровського із села Рихальське Ємільчинського району Житомирщини. Його підозрюють у продажі людей.

— Торік вивіз до російського міста Твері свого односельчанина. Наговорив чоловікові, що там є хороша робота й висока зарплата. А там продав якомусь бізнесменові. Чоловіка примусили безплатно працювати, — розповідають у Центрі громадських зв"язків міліції Житомирщини. — Однак він зміг утекти назад до України. Потім розповів про все правоохоронцям.

Віктор працював у парі зі своїм старшим братом Валерієм. Того міліціонери зловили місяць тому. Раніше чоловік уже сидів у в"язниці.

Про Валерія в Рихальському кажуть як про "блатного" чоловіка. Селяни його побоюються. Раніше він випивав. Має сім"ю в Криму. Однак жив у цивільному шлюбі в Рихальському. Його співмешканка Наталія виховує 3-річного сина.

— Кажуть, що раніше він продав якусь дівчину із Житомирщини. Її батько звернувся до міліції. Ті все і розкрили, — розповідають у сільській раді.

Міліціонери підозрюють Цуровських ще в трьох подібних випадках. За скільки продавали людей, не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Цуровський продав односельчанина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути