пʼятниця, 15 лютого 2019 06:25

Вихователька годувала дітей до блювоти

Виховательку одеського дитячого садка №78 63-річну Віру Степанову звільнили за непедагогічне ставлення до дітей. Вона силоміць годувала вихованців, змушувала їсти виблюване. Особливо впертих прив'язувала до стільця, била.

"Психологічний тиск з її боку відбиває бажання відвідувати садок. Жінка залишає дітей без нагляду. Під час годування розбила дитині губу і подряпала шию, намагаючись утримати її на стільці. Та у відповідь її вкусила, щоб звільнитися. Створює нестерпну атмосферу. Через неї з групи звільняється чудова няня. Від одного погляду на Степанову у діток починається істерика", — написали батьки у скарзі до Департаменту освіти і науки міської ради Одеси.

Діти боялися ходити в дитсадок на зміну Віри Степанової. Завідувачка, 50-річна Наталія Мацько, не реагувала і робила все, щоб інформація не вийшла за межі установи, кажуть батьки.

За 10 днів після звернення в департаменті освіти відреагували на ситуацію.

— Батьки звернулися зі скаргами на методи виховання й годування в садочку №78, — каже директор департаменту 43-річна Олена Буйневіч. — Вихователь, яка працює з дуже маленькими дітками, примушувала їх їсти проти волі. Департамент перевірив установу. Заві­дувачка закладу вирішила звільнити вихователя.

Зараз ви читаєте новину «Вихователька годувала дітей до блювоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути