понеділок, 09 серпня 2010 18:18

Вибух у церкві влаштував паламар

Минулої п"ятниці міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов доповів президенту, що вибух у запорізькому Покровському храмі розкрито. Заарештували трьох підозрюваних.

У повідомленні прес-служби глави держави йдеться, що вибух пов"язаний із помстою.

Джерела в Міністерстві внутрішніх справ підтвердили "ГПУ", що головним підозрюваним у підриві церкви є паламар Антон. Збирав у храмі пожертви. Його викрили в крадіжці грошей і звільнили. Серед трьох затриманих він — головний підозрюваний.

Колишній керівник кримської міліції, нардеп-"нунсівець" Геннадій Москаль каже, що міністр Анатолій Могильов поспішив із доповіддю про розкриття злочину:

— Ну хто з людей зі здоровим глуздом повірить, що паламар, який по-дрібному прокрався, підірвав церкву, в якій служив? А куди поділася жінка, що сиділа на лавці з сумкою, в якій начебто була вибухівка, і забула її? Її фоторобот показували по телевізору.

Покровський храм належить Українській православній церкві Московського патріархату. Вибухівка здетонувала у ньому 28 липня. Постраждали дев"ятеро людей. Черниця Марія Донець, 81 рік, померла від ран у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у церкві влаштував паламар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути